”Jeg har anvendt Dansk Tele Marketing siden 2005. Jeg havde mødt dem tidligere i en anden virksomhed, som jeg var partner i. Derfor var det naturligt at kontakte dem for at skaffe mødeaftaler. I det daglige har jeg mange funktioner og arbejdsopgaver, som tager min tid. Derfor valgte jeg at lægge opgaven med mødebooking hos en ekstern samarbejdspartner.

 

Gennem årene har vi forsøgt forskellige temaer for at skabe dynamik og for hele tiden at udvikle de bedste argumenter overfor potentielle kunder. Her har man, som kunde hos Dansk tele Marketing, selv en vigtig opgave: Nemlig at sikre en ordentlig briefing af telemarketingassistenten før der ringes ud, så budskabet er klart.

De seneste par år har vi optimeret indsatsen med en endnu mere målrettet kampagne. Metoden er egentlig simpel og har været anvendt i mange år – nemlig at udsende materiale på tryk til en attentionperson, før der ringes ud. Det skaffer Dansk Tele Marketing også for mig. Det har løftet kvaliteten enormt.

 

Når jeg er til møde med et nyt kundeemne, bliver jeg for det meste mødt med disse ord: ”Vi siger normalt nej, når vi bliver kontaktet af telefonsælgere, men der var en anderledes oplevelse. Set i lyset af det materiale vi havde modtaget inden, så lød det bare for spændende til, at vi kunne sige nej.” Det er for mig et kvalitetsstempel på god mødebooking.

 

Derfor holder jeg fast på Dansk Tele Marketing
og det gode samarbejde, vi har.”

 

Leif Reinholdt Mogensen, Indehaver

Det siger vores kunder om os:

”Jeg har samarbejdet med Dansk Tele Marketing i mere end 10 succesfulde år. Jeg har nydt det fleksible samarbejde, som har gjort det nemt og bekvemt for os at skabe nye kontakter i vores salg.

 

Med en direkte adgang til vores sælgerkalendere, bliver der hele tiden holdt styr på aftaler, så evt. dobbelt bookinger minimeres. Det er en praktisk foranstaltning, som letter arbejdet i dagligdagen.

 

Vores aktiviteter gennem mødebooking giver god feedback, og Dansk Tele Marketing har evnen til at finde gode projekter. Det skyldes helt klart, at de arbejder seriøst og sætter sig grundigt ind i den konkrete opgave, som det handler om.

Dansk Tele Marketing har forstået vores ønsker og behov, fordi de har sat sig ind i vores forretning, produkter og måden, vi arbejder på overfor vores kunder.

 

Netop fordi det er de samme telemarketing-assistenter hver gang, kender de til vores firma og medarbejdere, og det har skabt en gensidig loyalitet – til glæde og gavn for begge parter.

 

Derfor kan jeg varmt anbefale Dansk Tele Marketing.”

 

Michael Møller, Marketingchef

”Front-safe har samarbejdet med Dansk Tele Marketing siden 2012, og vi er meget glade for samarbejdet, udtaler Morten Klit. DTM har gjort sig stor umage med at lære Front-safes forretning og kende. De er derfor dygtige repræsentanter for Front-safe. Resultatet heraf har været stor kvalitet i de møder, der bookes.

 

 

Vi sætter stor pris på, at der ikke afregnes i antal booket møder, men i stedet pr. dag – det giver ro til telemarketingassistenten, samtidig med at kvaliteten er stor.”

 

Morten Klit, Channel Manager

 

 

”Jeg sætter stor pris på at have en fast kontaktperson på vores opgaver. Samtidig er det vigtigt at kunden oplever rolige og imødekommende mødebooker, som smiler i telefonen. Det giver kunderne en oplevelse af troværdighed og gør kunden tryg.

 

 

 

I vores dagligdag foregår de daglige opgaver i et højt tempo. Derfor nyder jeg den måde som Dansk Tele Marketing arbejder på – nemlig en enkel og ligetil kommunikation omkring emner, databaser, aktiviteter (mødebekræftelser mv.) og tilbagemelding på resultater.

 

Og så en ting som jeg også sætter pris på i samarbejdet er, at Dansk Tele Marketing er nem at få kontakt med.”

 

Michael Villadsen, Indehaver

+45  98 38 37 38

Dansk Tele Marketing ApS

Godhåbsvej  14B

9230 Svenstrup J

Tlf. +45 98 38 37 38

 

mail@dansktelemarketing.dk